Noordelijk-Oldtimer-Promotie
.nl

Noordelijk Oldtimer Promotie

Historie

Noordelijk Oldtimer Promotie (NOP) is gestart als een initiatief van Dick van Dijk uit Veendam. Dick organiseerde een eerste rally vanuit Veendam in 2004 als onderdeel van NOP.  Dick heeft zelf met zijn MG TC en Austin Healey diverse rally's gereden. Door deze inspiratie was hij is de grondlegger van de rally Veendam-Leer-Veendam en Groningen-Oldenburg-Groningen.

Rond 2010 ontstond er wat onenigheid tussen verschillende organisatoren van oldtimer evenementen. Er was geen oldtimer kalender, waardoor verschillende evenementen jammerlijk op één datum vielen. Hermann Egges nam het initiatief om een oldtimer kalender op te stellen zodat een ieder kon zien op welke datum welk evenement gepland stond. Oldtimer Evenementen Noord Nederland was hiermee een feit en de web site werd een succes waar vele oldtimer bezitters uit het noorden in één overzicht hun jaar agenda konden bepalen op basis van de Oldtimer Evenementen Kalender Noord Nederland.

Door de pandemie als ook stringentere regelgeving zijn er evenementen weggevallen, daarmee ook sponsoren voor Oldtimer Evenementen Noord Nederland. Daarbovenop heeft de provider van de website Oldtimer Evenementen Noord Nederland onverwacht de stekker er uit getrokken en de web site met de populaire kalender ging halverwege 2023 onbedoeld op zwart.

Oldtimer Evenementen Noord Nederland is meer dan een evenementen kalender alleen. Na gesprekken met eerdere bestuur van Noordelijk Oldtimer Promotie is besloten de rally los te weken van Noordelijk Oldtimer Promotie.

Noordelijk Oldtimer Promotie is een meer passende naam voor wat Hermann Egges voor ogen had met Oldtimer Evenementen Noord Nederland. Derhalve is besloten dat hij onder de naam Noordelijk Oldtimer Promotie het initiatief voortzet. De organisatie van de rally Veendam-Leer-Veendam gaat verder als werkgroep De Veendammer Oldtimer Rally.

missie Noordelijk Oldtimer Promotie

De missie van het Noordelijk Oldtimer Promotie is om oldtimer clubs, organisatoren van oldtimer evenementen en oldtimer eigenaren in Noord Nederland met elkaar in contact te brengen. De oldtimer eigenaren mogen graag hun passie delen en organisatoren en clubs voorzien in deze behoefte, het Noordelijk Oldtimer Promotie draagt bij dat organisatoren, clubs en oldtimer eigenaren elkaar kunnen vinden.

Heeft u vragen neem dan contact op via het contact formulier. Of meldt uw evenement of club aan via het aanmeld formulier. Informatie betreffende oldtimer clubs, evenementen, oldtimer dealers en sponsoren vindt up op de link pagina.

tot slot

Ik hoop dat u het Noordelijk Oldtimer Promotie u een warm hart toedraagt. Wees een beetje lief voor elkaar en blijf gezond, dan maken we samen iets moois van onze hobby.

U kunt mij op verschillende evenementen treffen. Ik heb een voorliefde voor de Austin Eight en naast Noordelijk Oldtimer Promotie ben ik ook register houder van het Austin Eight Register en Austin 8 model representative voor de Austin Counties Car Club UK.

Tot snel!  

Met vriendelijke oldtimer groet. 

Hermann Egges

Noordelijk Oldtimer Promotie